SLOW LIFE TRÉNING

A lassúság dicsérete és a sport a munkában

Sokat edzek, de edzés közben is szeretem jól érezni magam.
Most, hogy felfedezni igyekszem és a Slow Life koncepció kérdéskörét, észrevettem, hogy éltemnek szinte minden területét érinti. Még azt a területet is, amire elsőre nem gondolnál. Hiszen a sportról a sebesség és teljesítmény jut elsősorban eszünkbe, hogyan került ide a lassúság?

Kezdjük a Slow Life rövid összefoglalójával!

Nagy Tamás vagyok, Iaido edző és hivatalos instruktor, elkötelezett Slow Life gyakorló.

Számomra sokat jelent az egészséges életmód, a mozgás szeretete. Igyekszem ezt minden lehetséges módon közvetíteni mások felé is, és minél több embert "berántani" ebbe az életformába.
Tudom, hogy nem könnyű elkezdeni a változtatást a korábbi szokásokon és tudom, hogy a sok munka, család, rohanás és minden egyéb között nehezebben szakít az ember időt saját magára és a mozgásra. Egy valamit viszont érdemes szem előtt tartani: semmi és senki nem lehet fontosabb a Te egészségednél. Másoknak is akkor lehetsz igazán támasza, segítője, eredményes munkatársa, családod fenntartója, ha Te kiegyensúlyozott és egészséges életet élsz.

Szeretnék támogatást nyújtani az új életmód felé vezető úton és ehhez az általam képviselt mozgásformával hozzásegíteni egy jó és feltöltő edzéshez akár kezdőket vagy újrakezdőket, vagy edzett és pörgős életmódúakat egy kiegészítő, de nagyfokú koncentrációt igénylő mozgáshoz.

Nálam biztosan szakértő kezekbe kerülsz. Életkortól, nemtől, testsúlytól, egészségügyi problémáktól függetlenül mindenkit ugyanolyan odafigyeléssel fogadok. A személyi edzés személyre szabottságát igyekszem ötvözni a csoportos órák jó hangulatával, "húzóerejével" és kedvező áraival.

Remélem, hamarosan találkozunk!