hunzaszlo engzaszlo SZEMÉLYZETI TANÁCSADÁS
leaderss

A hirdetés elkészítésétől a több körös meghallgatásokon át a döntésig bonyolult, fáradtságos és költséges munka kiválasztani azt a személyt a munkaerő kínálatból, aki minden tekintetben illeszkedik a vállalat elképzeléséhez. A cégek jelentős része magára vállalja ezt a feladatot. Bízza szakemberre a feladatot, így költségei nem magasabbak, viszont ezen idő alatt Ön és munkatársai hasznot termelő munkát végeznek cégüknek. Egy Személyzeti Tanácsadó cég a további előnyökkel bír: Gyorsabb: Azonnali munkaerő-keresés adatbázisból, így a hirdetés megjelenéséig időt nyer. Hatékonyabb: A több csatornás keresésnek köszönhetően (Direkt, és Hirdetés útján) nagyobb számú, megfelelő, személyiségileg és szakmailag tesztelt jelentkezőből választhat. Költséghatékony: Jól megválasztott munkaerő esetén rövidebb az igen költséges orientációs, betanulási idő és magasabb a beválási százalék. Garancia:A kívánt szolgáltatástól és a betöltendő pozíciótól függően 3-12 hónap garanciát nyújtunk ügyfeleinknek. Ha ez idő alatt a munkavállaló hibájából megszűnik a munkaviszony, cégünk a szerződésben vállaltak szerint, térítésmentesen új munkatársat keres.

Direkt keresés: A felső-, és középvezető kiválasztásában a követelményprofil alapján személyesen megkeressük azokat a jelölteket, akik a szakmai tapasztalatuk és személyiségük alapján legalkalmasabbak a munkakör betöltésére. Személyes találkozót követően elemezzük a jelöltet, szakmai, és személyi szempontból, hogy az így kapott eredmények alapján az adott munkakört a legnagyobb sikerrel töltse be az általunk ajánlott szakember.

Hirdetés útján:A Megbízó követelményeinek megfelelően napilapokban, szakmai folyóiratokban és internetes portálokon, és adatbázisunkban tesszük közzé. A beérkezett önéletrajzokat elemezzük, személyesen találkozó alkalmával tovább szűkítjük a jelöltek számát, majd a megfelelő jelöltet a munkáltató felé ajánljuk.

Hirdetés elhelyezése oldalunkon: Lehetőséget biztosítunk, hogy álláshirdetését oldalunkon elhelyezhesse. Ezzel az oldaunkra látogató közvetlenül el tudja juttatni önéletrajzát az Ön által megadott címre. Ebben az esetben, alacsonyabb költséggel veheti igénybe szolgáltatásunkat. Az Ön hirdetését, hírlevél formájában juttatjuk el az állás keresőknek.

További egyeztetésért, kérem lépjen velünk kapcsolatba.